Hoivakauppa

MediMattress Oy

 

MediMattress Oy:n tärkein tuoteryhmä on painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon tarkoitettu Carital®.  Kärkituotteen Carital® Optiman kliinisen näytön vahvuus on paras mahdollinen A. Näyttö perustuu tason 1 lääketieteellisiin tutkimuksiin.

Carital Antideformaatioteknologia® estää tehokkaasti paineenalaisten kudosten ja kudossolujen deformaation eikä kudokseen synny paineesta aiheutuvaa vammaa.

Muita ainutlaatuisia tuotteita ovat Euroopassa ja Yhdysvalloissa patentoitu potilassiirtoon tarkoitettu siirtosuoja Tergo®Glide, korkealuokkaisten vaahtomuovipatjojen Tergo®Safe ja Eko™ tuotteisto sekä psykiatrisessa ja kehitysvammaisten hoidossa käytettävät Pro™ -tuotteet.

MediMattress Oy:n liiketoimintojen yhteisinä nimittäjinä ovat potilasturvallisuus, hoitohenkilökunnan ja omaishoitajien työn helpottaminen sekä maailmanlaajuinen tarve terveydenhuollon kustannussäästöihin ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kautta.

Lokakuun 2020 lopulla MediMattress Oy siirtyi emoyhtiö Carital Oy:n kanssa brittiläisen Direct Healthcare Group -ryhmän omistukseen. Direct Healthcare Group (DHG) on nopeasti kasvava eurooppalainen painehaavoja ennaltaehkäisevien ja hoitavien tuotteiden sekä potilassiirtoihin ja istumisratkaisuihin keskittyvä valmistaja.

 

Asiakaspalvelu