Hoivakauppa

hoivakauppa.fi:n toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan MediMattress Oy:n (Y-tunnus: 1480110-8) hoivakauppa.fi verkkokaupan  toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.

Tämän sivuston tuotteet ovat myynnissä Suomessa sekä kuluttajille että yrityksille ja yhteisöille. Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat löydät hoivakauppa.fi -sivuilta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä aluepäälliköihimme tai asiakaspalveluumme. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön, niin me otamme sinuun yhteyttä.

 

Hinnat:

Hinnat on ilmoitettu euroina sisältäen arvonlisäveron 24 %. Verkkokaupassa näkyy myös suluissa tuotteen nettohinta, alv. 0 %. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Maksuehto:

Verkkokaupan maksuehto on ennakkomaksu. hoivakauppa.fi käyttää maksutapahtumiin kotimaista Paytrail Oyj –palvelua, joka mahdollistaa lukuisia eri maksutapoja. Paytrail Oyj maksunvälityspalvelu välittää maksusi MediMattress Oy:lle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla. Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Mikäli asiakkaalle on myönnetty luottotili, verkkokaupan maksuehto yritysasiakkaille on 14 pv netto. Kaikki tuotteet ovat MediMattress Oy:n omaisuutta kunnes koko kauppasumma on maksettu.

 

Toimitustavat:

Postipaketti - kuluttajille (nouto automaatista tai Postista)

Posti toimittaa Postipaketit noudettavaksi Noutopisteeseen Postin Toimitusaikakyselyssä ilmoitetussa ajassa yleisimmillä yhteysväleillä  ensimmäisenä arkipäivänä jättöpäivästä lukien ja viimeistään kolmantena arkipäivänä jättöpäivästä lukien. Postipaketit toimitetaan noudettavaksi erikseen määriteltyihin Noutopisteisiin myös lauantaisin.

Lähetys on noudettavissa Noutopisteestä saapumispäivänä klo 19.00 mennessä.

Lähetyksestä toimitetaan vastaanottajalle saapumisilmoitus sähköisesti. Paperinen saapumisilmoitus toimitetaan lisämaksusta. Sähköistä Saapumisilmoitusta ei voi liittää Ahvenanmaalle tai muihin kuin katuosoitteisiin osoitettuihin lähetyksiin.


Kotipaketti - kuluttajille (toimitus kotiin sovittuna aikana)

Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö.

Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä. Postinumerokohtaiset jakeluajat ovat tarkistettavissa Toimitusaikakyselystä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys.

Jos vastaanottajaa ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntö. Lähetykselle on tilattavissa  maksullinen uudelleen jakelu tai vastaanottaja voi pyytää paketin noudettavaksi Noutopisteeseen.

Lähetykset jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Yhden henkilön on pystyttävä nokkakärryä apuna käyttäen kuljettamaan lähetys perille. Muutoin lähetys puretaan Postin ajoneuvon välittömään läheisyyteen.

Palvelu on saatavilla Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.


Express-paketti - yrityksille ja yhteisöille

Express-paketit toimitetaan lähettäjän ilmoittamaan osoitteeseen tai Noutopisteeseen Toimitusaikakyselyssä ilmoitetussa ajassa yleisimmillä yhteysväleillä ensimmäisenä arkipäivänä jättöpäivästä lukien ja muuten viimeistään toisena arkipäivänä jättöpäivästä lukien klo 16.00 mennessä.  

Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, lähetyksen voi noutaa Postin Noutopisteestä ja lähetyksestä toimitetaan vastaanottajalle saapumisilmoitus sähköisesti. Paperinen saapumisilmoitus toimitetaan lisämaksusta. Vastaanottaja tai lähettäjä voi tilata lähetykselle myös maksullisen uuden jakelun.

 

Express-rahti - yrityksille ja yhteisöille (isommat tilaukset)

Painavammat ja isommat tilaukset toimitamme aina Postin Express-rahdilla. 

Express-rahti -lähetykset toimitetaan vastaanottajan osoitteiseen Toimitusaikakyselyssä ilmoitetussa ajassa yleisimmillä yhteysväleillä ensimmäisenä arkipäivänä jättöpäivästä lukien ja muuten viimeistään toisena arkipäivänä jättöpäivästä lukien. Pääsääntöisesti lähetykset jaetaan klo 16.00 mennessä. Osassa postinumeroita lähetykset jaetaan klo 17.00 mennessä.

Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta osoitteesta, vastaanottajalle jätetään ilmoitus. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu. Lähetyksen voi noutaa Postin terminaalista.


Nouto - kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille TOISTAISEKSI EI KÄYTÖSSÄ

Nouto tehtaaltamme Helsingin Hermannista.

Valitessasi kuljetustavaksi noudon saat tilausvahvistuksen vastaanottamisen jälkeen erillisen sähköpostin, jossa kerrotaan milloin tilauksesi on noutovalmis.

Tilaus tulee olla maksettu etukäteen. Tilaus voidaan noutaa vain osoitteesta MediMattress Oy, Haukilahdenkatu 4, 00550 Helsinki. Noudot ovat pääsääntöisesti mahdollisia arkipäivisin klo 9-15.

Verkkokaupan tilauksia toimitamme vain Suomeen.

 

Toimituskulut verkkokaupassa:

hoivakauppa.fi -verkkokaupan toimituskulut riippuvat tilauksen kokonaisarvosta sekä toimitustavasta. Arvoltaan yli 150 € tilaukset toimitamme aina ilman toimituskuluja.

Toimituskulut ovat seuraavat:

Postipaketti, tilauksen arvo alle 150,00 € = toimituskulut 9,00 €
Postipaketti, tilauksen arvo yli 150,00 € = toimituskulut 0,00 €
Kotipaketti, tilauksen arvo alle 150,00 € = toimituskulut 15,00 €
Kotipaketti, tilauksen arvo yli 150,00 € = toimituskulut 0,00 €

Express-paketti, tilauksen arvo alle 150,00 € = toimituskulut 9,00 €
Express-paketti, tilauksen arvo yli 150,00 € = toimituskulut 0,00 €
Express-rahti, tilauksen arvo alle 150,00 € = toimituskulut 0,00 €

Nouto, kaikki tilaukset = toimituskulut 0,00 € TOISTAISEKSI EI KÄYTÖSSÄ

Toimituskulut lasketaan automaattisesti mukaan tilaukseesi. Toimituskulujen lisäksi tilaukselle ei tule muita kuluja. Huom! Kaikki hoivakauppa.fi -verkkokaupassa myynnissä olevat patjat toimitamme asiakkaan kotiovelle ilman toimituskuluja!

 

Toimitusaika:

Varastotuotteilla toimitusaika on 1-5 työpäivää. Kaikilla patjoilla toimitusaika on 5-15 työpäivää. Mikäli toimitusaika poikkeaa edellä mainitusta, otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ilmoittaa haluamasi mahdollisen myöhäisemmän toimitusajankohdan, jonka huomioimme.

 

Takuu:

Tuotteiden takuu on tuotteesta riippuen 6-60 kk. Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet, mutta ei mm. väärinkäyttöä tai kulumisesta johtuvaa vikaantumista. Tarkan MediMattress Oy:n tarjoaman takuuajan näet tuotesivuilta www.medimattress.fi.

 

Muut sopimusehdot:

Katso verkkokaupan sopimusehdot täältä.

 

Tilaajavastuu:

MediMattress Oy on sitoutunut hoitamaan kaikki yhteiskunnalliset vastuunsa täsmällisesti ja on tilaajavastuun mukainen Luotettava Kumppani. Yhtiön tiedot ovat tarkastettavissa tilaajavastuu.fi -palvelusta.

 

Asiakaspalvelu